Opvallende honden op het speelparadijs

Shiva de oldtimer dog 

Eigenaar van deze hond is onze vrijwilliger Rene Rooke die echt alles met zijn hond doet, maar dit is wel heel speciaal…

Shiva is een 5 jaar oude Duitse herder met veel pit en een vrolijk karakter.

Zij gaat al van pups af aan mee op oldtimer ritjes met de baas die zijn auto, een mooie rode MG, zelf heeft opgeknapt. Ieder onderdeeltje is uit elkaar gehaald en een nieuw leven ingeblazen.

Zodra de baas aanstalten maakt richting de garage word Shiva al onrustig omdat ze graag mee wil. Voordat ze gaan rijden zetten ze Shiva alvast in de auto waar ze rustig word en afwacht op de komende rit met de auto.

Om Shiva zo veel mogelijk te beschermen tegen vliegjes onderweg heeft ze een speciale hondenbril gekregen met zonneglazen. En om het geheel stoerder te maken is er ook maar gelijk een pet aan toegevoegd. Al met al een mooi plaatje om te zien.

Onderweg als de baas een stop maakt en de auto verlaat worden er altijd door veel mensen foto’s gemaakt van Shiva. Aan aandacht ontbreekt het bij haar dus niet.

Misschien is Shiva wel de meest gefotografeerde hond van Nederland  of zou ze gewoon een zwak voor mooie oldtimers hebben net als de baas ?

Ook wij konden het niet laten om toch een mooi plaatje te schieten van Shiva en de oldtimer.

Mocht jij ook zo’n speciale hond hebben net als Rene en wil je ook in de schijnwerpers op deze site, stuur dan je foto’s met een mooi verhaal naar info@hondenspeelparadijs.nl

En maak kans op een leuke attentie voor je hond bij je eerst volgende bezoek op het hondenparadijs