Reserveren

Om uw parkeerplek in het Hondenspeelparadijs te reserveren, gebruikt u onderstaande agenda. Er zijn 10 parkeerplaatsen beschikbaar. De standaard ‘verblijfsduur’ staat op 60 minuten. Dit kunt u zelf aanpassen naar minimaal 20 minuten of maximaal 180 minuten (=3 uur).

Als u met de fiets of lopend komt hoeft u niet te reserveren. 

U kunt tot 15 minuten van tevoren reserveren dus ook ‘last minute’ beslissingen zijn mogelijk.  Kunt of wilt u niet online reserveren (of betalen) dan kunnen onze vrijwilligers dit ook telefonisch, via de mail of ter plekke op het speelparadijs voor u doen.  

 

Hoe werkt de agenda:

  1. Eerst gaat u naar de dag dat u wilt komen. 
  2. Van links naar rechts ziet u de parkeerplaatsen. Een gekleurd vakje betekent dat er een reservering is op dat tijdstip. Een leeg vakje betekent dat die parkeerplaats nog beschikbaar is. Klik op een leeg gebied in het schema op/rond het tijdstip van uw keuze.
  3. Vul het reserveringsformulier in. Bij het ‘begintijdstip’ wordt de tijd weergegeven die u ruwweg aanklikte voor die parkeerplaats (dit kunt u zelf nog aanpassen). De eindtijd staat automatisch op 60 minuten later. U kunt deze tijd zelf verkorten naar minimaal 20 minuten en verlengen naar maximaal 3 uur. Uw eindtijd is de tijd dat u daadwerkelijk de parkeerplaats verlaat (tenzij er verder geen reserveringen zijn).
  4. Vul de rest van het formulier in (het vakje ‘reservering parkeerplaats’ laat u gewoon hetzelfde) en vergeet niet aan te geven met hoeveel honden u komt. 
  5. Klik op ‘maak reservering’
  6. Volg de stappen om te betalen via iDEAL en ontvangt een bevestiging van uw reservering via de mail. 

Zodra u op de afgesproken tijd op het hondenspeelparadijs komt, kunt u op ons terrein parkeren en meteen het veld betreden. Komt u voor het eerst? Dan leggen onze vrijwilligers alles graag uit aan u.

Komt u met de fiets? Dan hoeft u niet te reserveren en kunt u ter plekke de betaling voldoen.