Reserveren


Beste bezoeker, door de enorme hoeveelheid regen die er de afgelopen periode is gevallen, is het veld van het Hondenspeelparadijs volledig verzadigd. Het veld is daardoor momenteel erg nat en modderig. Bij de ingang van het veld kan het hierdoor ook glad zijn. Houdt hier alstublieft rekening mee bij het betreden van het veld.

De vrijwilligers van Stichting Hondenspeelparadijs Midden Nederland plannen speeluren in de agenda in. Tijdens deze ingeplande speeluren kunt u komen spelen met uw hond. Kijk in onderstaande agenda of er deze week een speeluur is ingepland, en reserveer uw plekje.  Voor 1 hond betaalt u €2,- Iedere extra hond kost €1,- (dus komt u met 2 honden, dan betaalt u €3,-). 

Als u met de fiets komt hoeft u niet te reserveren, maar ook dan kunt u alleen komen spelen tijdens een ingepland speeluur. De entree betaald u door bij de ingang van het veld de QR code te scannen.

 Hoe werkt de agenda:

  1. Kijk in de agenda of er een speeluur is geopend door onze vrijwilligers (te zien aan de groene vakjes). 
  2. Klik op het geopende speeluur en klik op ‘reservering toevoegen’ (kan hier niet op geklikt worden, dan is het speeluur vol!).
  3. Vul de gevraagde gegevens in (de naam van de hond, de leeftijdscategorie en het ras worden openbaar getoond, zodat andere mensen kunnen zien of er leuke speelmaatjes zijn). Klik op ‘maak reservering’. 
  4. U ziet nu een reserveringsformulier. Hier moet u nog een aantal gegevens invullen. Deze gegevens komen niet openbaar en zijn alleen voor de beheerders (zie het privacy-en cookie beleid op de website). Vul het formulier in en klik op ‘verzenden’. 
  5. Volg de stappen om te betalen via iDEAL en ontvangt een bevestiging van uw reservering via de mail. 

Zodra u op de afgesproken tijd op het hondenspeelparadijs komt, kunt u op ons terrein parkeren en meteen het veld betreden. Komt u voor het eerst? Dan leggen onze vrijwilligers alles graag uit aan u. U vindt hen meestal in de buurt van de ingang van het park en zij zijn herkenbaar aan een keycard met hun naam.

Komt u met de fiets? Dan kunt u tijdens een ingepland speeluur ter plekke met uw telefoon betalen via een QR code.

Is er geen speeluur ingepland, dan kunt u niet komen spelen. Het hondenspeelparadijs is dan gesloten.