Reserveren


11-10-2020

Vanaf vandaag is het Hondenspeelparadijs gesloten. Het is niet meer mogelijk om te reserveren. 

Door de beslissing van de gemeente om het Hondenspeelparadijs alleen toe te staan met allerlei randvoorwaarden kan het Hondenspeelparadijs niet op dezelfde manier voortbestaan. Tot nadere berichtgeving zijn wij gesloten voor bezoekers. Indien er toch speciale speeluurtjes worden georganiseerd zullen vaste bezoekers hier persoonlijk bericht van ontvangen. 

Bekijk via de volgende link de nieuwsbrief met nadere informatie:

Nieuwsbrief oktober 2020

 


Om uw parkeerplek in het Hondenspeelparadijs te reserveren, gebruikt u onderstaande agenda. U reserveert een tijdblok, binnen dat tijdblok komt u aan en vertrekt u weer.  Als u bijvoorbeeld een tijdblok van 10.00uur tot 12.00uur reserveert, mag u dus ook om 10.30uur komen, als u maar wel om 12.00uur weer met de auto vertrekt zodat de volgende gereserveerde bezoeker weer kan parkeren. 

Voor 1 hond betaalt u €2,- Iedere extra hond kost €1,- (dus komt u met 2 honden, dan betaalt u €3,-). 

Als u met de fiets of lopend komt hoeft u niet te reserveren en kunt u de betaling ter plekke voldoen bij de vrijwilliger (bij voorkeur met pinpas). 

U kunt tot 15 minuten voor een tijdblok begint, reserveren dus ook ‘last minute’ beslissingen zijn mogelijk.  Kunt of wilt u niet online reserveren (of betalen) dan kunnen onze vrijwilligers dit ook telefonisch, via de mail of ter plekke op het speelparadijs voor u doen (dat laatste alleen als er plek is).   

 

Hoe werkt de agenda:

  1. Eerst gaat u naar de dag dat u wilt komen. 
  2. Klik op het tijdvak naar uw keuze en klik op ‘reservering toevoegen’.
  3. Vul de gevraagde gegevens in (de naam van de hond, de leeftijdscategorie en het ras worden openbaar getoond, zodat andere mensen kunnen zien of er leuke speelmaatjes zijn). Klik op ‘maak reservering’. 
  4. U ziet nu een reserveringsformulier. Hier moet u nog een aantal gegevens invullen. Deze gegevens komen niet openbaar en zijn alleen voor de beheerders (zie het privacy-en cookie beleid op de website). Vul het formulier in en klik op ‘verzenden’. 
  5. Volg de stappen om te betalen via iDEAL en ontvangt een bevestiging van uw reservering via de mail. 

Zodra u op de afgesproken tijd op het hondenspeelparadijs komt, kunt u op ons terrein parkeren en meteen het veld betreden. Komt u voor het eerst? Dan leggen onze vrijwilligers alles graag uit aan u.

Komt u met de fiets? Dan hoeft u niet te reserveren en kunt u ter plekke de betaling voldoen (per pin).